COPIA BIRO D.O.O.

Koprska ulica 106b
1000 Ljubljana

KONTAKT

Prodaja: 01/ 24 25 850 ali 01 / 242 58 14
Servis: 01 / 242 58 00
Fotokopirnica: 01 / 242 58 06

DELOVNI ČAS

PON – ČET: 7.30h – 16.00h
PET: 7.30h – 16.00h
SOB, NED in PRAZNIKI: zaprto

  O Copia Biro

  Korenine našega podjetja segajo v leto 1980, ko je bilo ustanovljeno podjetje Copia d.o.o. . Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru omenjenega podjetja, nato pa smo leta 2012 ustanovili novo podjetje pod imenom Copia biro d.o.o, naslednje leto pa smo se preselili v nove prostore na Koprski ulici v Ljubljani, istega leta pa je podjetje tudi zamenjalo lastnika.

  Danes je Copia biro d.o.o. s 16 zaposlenimi dolgoletni Canon partner in večkratni prejemnik naziva najuspešnejši Canon partner. Podjetje se hitro in uspešno razvija in kot rezultat uspešnih poslovnih rezultatov na področju integracije rešitev in prodaje biro opreme Canon se je v letu 2014 uvrstilo v Canon Premier Partner Club 2015 v katerem je še danes.

  VIZIJA PODJETJA

  Zagotavljanje kakovostnih prodajnih in poprodajnih rešitev na vseh področjih na katerih poslujemo, kar je rezultat širjenja in prepoznavnosti podjetja.

  Smo največji Canon partner na področju pisarniških rešitev, saj imamo več kot 30 let izkušenj na področju prodaje in servisa fotokopirnih strojev, tiskalnikov, multifunkcijskih naprav, skenerjev in faksov Canon. Pomemben del dejavnosti podjetja predstavlja načrtovanje in integracija rešitev za upravljanje tiskalniških naprav in upravljanje z dokumenti, s katerimi pomagamo našim strankam zmanjševati stroške tiskanja. Več o zadovoljstvu in mnenju naših strank si lahko ogledate tukaj.

  Poleg ustaljenega prodajnega programa, smo v letu 2014 prodajni program razširili še na področja:

  • digitalnega tiska blagovne znamke Canon,
  • prodaje medicinske opreme blagovne znamke Canon,
  • telefaksov in
  • tabličnih računalnikov.

   

  ZAKAJ IZBRATI NAS?

  Kot Canon partner imamo zagotovljeno vrhunsko podporo, strokovna izobraževanja in usposabljanja. Za celoten prodajni program (razen foto in video opreme) zagotavljamo servis. Vsi zaposleni v servisu in tehnični podpori imajo certifikate s strani Canon CEE in Canon Europe N.V..

  Številni pridobljeni certifikati so znak zaupanja in kakovosti, podjetje je akreditirano na štirih področjih:

  • Napredne rešitve za pisarne (Advanced office solutions) – zaposleni v podjetju so strokovno usposobljeni in nudijo podporo pri integraciji rešitve za upravljanje tiskalniških naprav UniFlow in rešitve za upravljanje z dokumenti Therefore
  • Napredne rešitve za skeniranje (Advanced scanning solutions) – strokovno usposobljeni svetovalci podjetja vam bodo v pomoč pri iskanju optimalnih rešitev za zajemanje slik in dokumentov in iskanju primernega skenerja
  • Tiskanje velikih formatov (Large Format Solutions) – ponujamo vam najboljše tiskalnike velikega formata, ki zagotavljajo visoko kakovost, produktivnost in zanesljivost
  • Tiskanje velikih naklad (Production print) – podjetje je uradno akreditiran ponudnik Canonove strojne opreme in rešitev za profesionalno barvno in črno-belo tiskanje na rezane liste za komercialne ponudnike tiskanja in tiskanje v podjetjih.

  V poslovnem objektu imamo tudi sodobno opremljeno kopirnico, ki omogoča izdelavo različnih izdelkov od tiskanja na velike formate, do različnih zaključnih obdelav dokumentov in izdelave variabilnih dokumentov.

  Najdete nas lahko na LinkedIn-u, za vsa ostala tehnična in druga vprašanja pa smo na voljo na telefonski številki 01 242 58 00.

  PRODAJA  

  01 242 58 14 ali
  SERVIS 
  01 242 58 00 ali
  KOPIRNICA
  RAČUNOVODSTVO 
  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.