Scroll Top

Nakup ali najem tiskalnika?

Priporočamo vam, da ob odločitvi za nakup tiskalnika, sklenete vzdrževalno pogodbo. Ta vam nudi enake prednosti kot jo ima najem tiskalnika. Vzdrževanje se plačuje glede na opravljeno število kopij, ki jih naprava sama javi iz svojega števca.

V ceni izpisa so zajeti vsi stroški tonerjev, rezervnih delov, celotnega servisiranja, potni stroški in odprave napak. To pomeni, da vi napravo kupite, nato vse skrbi v zvezi z delovanjem prepustite nam.

Prednosti

Dostavimo vam potrošni material, priskočimo na pomoč ob motnjah in skrbimo za redno vzdrževanje naprave, vse to je vključeno v ceno izpisa.

Z vzdrževalno pogodbo si zagotovite krajši odzivni čas serviserjev in nadomestno napravo. V primeru, da se naprave ne da popraviti na mestu, z nadomestno napravo poskrbimo, da je vaš delovni proces še naprej nemoten. Svojim pogodbenikom ponujamo menjavo naprav po sistemu staro za novo.

gallery_i-sensys_2h_2019_lineup+cl_line-up2_en-1-_6788eee8f10449a797cfbb3de348c259
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.