Rešitve

PERSONALIZIRANE REŠITVE »PO MERI«, ZA VSAKO ORGANIZACIJO!

SMO KOT ZEMLJEVID PODZEMNE ŽELEZNICE. NE GLEDE NA TO KJE STE IN KAM GRESTE VEDNO IMAMO REŠITEV, KI VAS OD IZZIVA (TOČKE A) PRIPELJE DO REŠITVE (TOČKA B).
Oglejte si primere naših REŠITEV razvrščene v dejavnosti:
InDoc EDGE
InDoc EDGE

Z ELEKTRONSKIM DOKUMENTNIM SISTEMOM V CANON MULTIFUNKCIJSKI NAPRAVI IN APLIKACIJO INDOC EDGE DO POPOLNE VARNOSTI, S PERSONALIZIRANIM SKENIRANJEM PA DO HITREJŠIH POSTOPKOV IN REVIZIJSKE SLEDI DOKUMENTOV.

BusinessConnect
BusinessConnect

Z ELEKTRONSKIM DOKUMENTNIM SISTEMOM V CANON MULTIFUNKCIJSKI NAPRAVI IN APLIKACIJO BUSINESS CONNECT DO POPOLNE VARNOSTI, S PERSONALIZIRANIM SKENIRANJEM PA DO HITREJŠIH POSTOPKOV IN REVIZIJSKE SLEDI DOKUMENTOV.

Therefore
Therefore

SHRANITE, UPRAVLJAJTE, OBDELUJTE IN ANALIZIRAJTE VSE VRSTE POSLOVNIH INFORMACIJ V CELOTNI ORGANIZACIJI.

uniflow
uniflow

ENA POVEZANA PROGRAMSKA OPREMA ZA UVEDBO NA KRAJU UPORABE, KI OMOGOČA UPRAVLJANJE VSEH POTEKOV TISKANJA IN SKENIRANJA TER NAPRAV.

CASE STUDY 1
CASE STUDY 1

Podjetje je imelo 18 tiskalnikov različnih tipov in blagovnih znamk (od tega 3 barvne laserske) in samo 2 črno-beli multifunkcijski napravi starejšega tipa.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.