Scroll Top

BusinessConnect

Animacija prikazuje delovanje aplikacije EDMS, ki se izvaja na Canon MFP napravi in omogoča varno, personalizirano ter enostavno skeniranje dokumentov direktno v elektronski dokumentni sistem BusinessConnect podjetja Marg d.o.o.

BusinessConnect na Canon MFP napravi

Dokumentacija občutljive narave predstavlja podjetjem zahteven problem pri obdelavi. Standardni načini skeniranja v skupne mape ali na elektronsko pošto niso dovolj varni ali pa imajo zamuden proces prenaŠanja v elektronske dokumentne sisteme.
Pri Copia Biro smo v sodelovanju Marg inženiringom za vas elektronski dokumentni sistem prenesli kar v vašo Canon multifunkcijsko napravo. Aplikacija BusinessConnect, ki se izvaja na vaši multifunkcijski napravi tako priskrbi popolno varnost, s personaliziranim skeniranjem pa pohitri celoten postopek in zagotovi revizijsko sled dokumentov.
S pomoČjo kartice ali PINa se uporabnik prijavi v sistem. Glede na uporabnikovo akreditacijo BusinessConnect prikaŽe uporabniku dostopne profile in opcije za skeniranje. Vstavljen dokument se bo skeniral in varno posredoval direktno v strežnik podjetja oziroma oblak, brez kakrŠnihkoli vmesnih dokumentnih odlagaliŠČ kot so mape raČunalnika ali elektronska poŠta. StreŽnik bo ime skeniranega dokumenta opremil s podrobnejŠimi podatki, pripel ID uporabnika, po njegovem zapisu pa z njim avtomatsko zagnal pripadajoči proces.
Aplikacija BusinessConnect je personalizirana prijavljenemu uporabniku, streŽnik pa varno prejme skenirane dokumente in jim zagotovi revizijsko sled.

Dokumentacija občutljive narave

Zagotovljena popolna varnost

Zagotovljena revizijska sled

Varno. Personalizirano. Enostavno. Copia Biro.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.