REZERVIRAJTE SI DATUM
IZKUSITE HIBRIDNO PISARNO, KI POSLUJE S CANONOVIMI REŠITVAMI

Hibridno delo je danes resničnost in podjetja se morajo prilagoditi novi normalnosti ter opolnomočiti svoje zaposlene, ki delajo z oddaljenih lokacij. Želimo vam pokazati, kako lahko z uporabo naših rešitev za hibridno delo, delate bolj produktivno, učinkovito in varno. Predstavili vam bomo možnosti upravljanja dokumentov in informacij v različnih poslovnih oddelkih.

Več informacij o dogodku: »REŠITVE ZA HIBRIDNO DELO«.

Poleg Canonovih rešitev, smo za vas pripravili predstavitev nadgradnje osnovnih rešitev, ki so NAŠ LASTEN RAZVOJ!

Naše rešitve se izvajajo na večfunkcijski napravi Canon in temeljijo na zagotavljanju večje varnosti pri poslovanju z zaupnimi podatki.
Canon napravo smo spremenili v nov produkt “samopostrežni avtomat” za fotokopiranje, tiskanje in skeniranje, ki ga je mogoče uporabiti na javno dostopnih mestih (šole, bencinske črpalke, nakupovalna središča,..). Plačilo storitev se izvaja z mobilnim telefonom na katerem je nameščena mobilna denarnica.

Zato vas vljudno vabimo, da obiščete CANONOV TOVORNJAK INOVACIJ »REŠITVE ZA HIBRIDNO DELO«.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.