Scroll Top
EN-2022-Top-SoftwareReviews-Awards-2048x962
Avtomatizacija delovnega procesa je izjemno uporabno orodje, ki ga implementiramo pri vse večjemu številu strank, zato smo ponosni, da vam ponujamo produkt, ki je za avtomatizacijo dela številka 1 na trgu.

 

SoftwareReviews (Info-Tech Research Group) je za leto 2022 izdal svoj pregled izdelkov za upravljanje vsebin podjetij (ECM), gre za najbolj poglobljen vir podatkov z vpogledom v kupce in trg poslovne programske opreme. Med pregledanimi ECM sistemi so zbrali kvantitativne in kvalitativne podatke končnih uporabnikov, podjetij in IT strokovnjakov.

Programska oprema Therefore si je prislužila mesto vodilne v podatkovnem kvadrantu »Pregled programske opreme«, kar kaže, da se Therefore odlikuje tako pri zagotavljanju funkcionalnih lastnosti izdelka, kot pri kakovostnih izkušnjah in zmogljivostih prodajalca.

Poleg tega, se je Therefore uvrstil na prvo mesto pri avtomatizaciji delovnega toka in je tako nagrajen za obseg operacij in enostavnost s katerimi je mogoče konfigurirati dejanja znotraj sistema, da se izvajajo samodejno.

 

Če želite videti v katerih 12 kategorijah smo prejeli najvišje ocene:
https://therefore.net/softwarereviews-2022-12-categories/

Če želite vedeti več o raziskavi:
https://www.softwarereviews.com/products/canon-therefore

Video: https://www.youtube.com/watch?v=7MHxwhrGbKg

 

VIR: https://therefore.net/softwarereviews-2022/

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.