Scroll Top
businessman-2606506_1920
Računalniške novice so v februarju objavile članek o celoviti rešitvi za tisk in upravljanju dokumentov ter nakup ali najem široke palete tiskalnih naprav, torej vse kar vam lahko v podjetju Copia biro omogočimo.

 

V podjetju Copia biro d.o.o. smo v koraku s časom in zasledujemo trend digitalizacije in prehod v brezpapirno poslovanje. Na tem področju vam lahko pomagamo tako s strojno opremo, saj vas lahko opremimo z najenostavnejšimi ali zelo zahtevnimi skenerji, kot tudi s programsko opremo. V svojem okrilju imamo strokovnjake, ki vam pomagajo pri začetnih korakih v digitalizacijo ali vam pomagajo postaviti celoten sistem arhiviranja in avtomatizirajo poslovanje, prilagojeno vašim delovnim procesom in potrebam.

V primeru, da ste članek spregledali ali bi ga želeli ponovno prebrati:

Računalniške novice

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.