Scroll Top
Slika Case study Vzajemna
Zajem dokumentov v mape na mrežnem disku ali pošiljanje dokumentov na e-poštne naslove Zdravstveni zavarovalnici Vzajemna ni dosegal ustreznega varnostnega nivoja. Zato smo v podjetju Copia biro razvili aplikacijo na osnovi platforme MEAP in poskrbeli za večjo varnost tiskanja in zajema dokumentov.
Prvi koraki skupnega sodelovanja

Potrebe po varnem tiskanju in zajemu dokumentov so v podjetju z več kot 300 zaposlenimi zelo obsežne. Proces zajema in tiskanja dokumentov je bil za uporabnike zamuden in neroden, dodatno težavo pa so predstavljali še neredki zastoji delovanja ob posodobitvah operacijskega sistema.

Pred izborom ponudnika je Vzajemna pretehtala različne tehnične možnosti, v postopek je bil vključen tudi dobavitelj elektronskega dokumentnega sistema. Poleg prenove flote najetih tiskalnih naprav in skenerjev je prenova terjala tudi specifičen varnostni pristop, centralizacijo upravljanja naprav in zagotavljanje visoke stopnje sledljivosti dokumentov. Zajem dokumentov naj bi potekal prek spletnega servisa iz multifunkcijske naprave do dokumentnega sistema.

ℹ Preberite študijo primera.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.