Shranite, upravljajte, obdelujte in analizirajte vse vrste poslovnih informacij v celotni organizaciji.

Izboljšajte poslovanje

Programska oprema za upravljanje informacij vam omogoča učinkovito, ekonomično in varno shranjevanje, upravljanje in obdelavo vseh vrst poslovnih informacij v celotnem podjetju.

Enostaven za uporabo

Brez izgube časa za dokumente, samo hiter in učinkovit pretok informacij, ki vam daje produktivno poslovno prednost.

Višja produktivnost

Manjši operativni stroški povezani z dokumenti, varen spletni dostop do informacij o podjetju v realnem času.

Varen dostop

Ni več izgubljenih informacij. Prepričajte se, da so vaše informacije varno shranjene in dostopne samo pooblaščenim osebam.

 

“Therefore nam daje doslednost, delo je zares lažje. izboljšali smo delovni proces in naše stranke so bolj zadovoljne. Resnično upravljanje z dokumenti je za nas velik uspeh.”
Tomaž Hanžek, vodja servisne službe CPS

NEKAJ IZZIVOV, KI JIH USPEŠNO REŠUJE THEREFORE:

  • Prejeli ste račun, pa ne veste na katero naročilo ali storitev se nanaša, ker zraven računa ni prilog. Da bi zbrali vse ponudbe, pa morate angažirati več sodelavcev, poiskati pripadajoče dokumente v arhivu ali v mapah na računalniku. Velika izguba časa!
  • Pomemben dokument se je založil na poti od prejema do potrditve. Kje in kako ga najti?
  • V fasciklu v omari, imate poleg ostalih tudi dokumente s pomembnimi informacijami. Kako bi preprečili zlorabo teh informacij, do katerih imajo dostop tudi nepooblaščene osebe?
  • Nahajate se na službeni poti in v podjetje pride dokument, ki ga morate nujno pregledati in po potrebi potrditi. Kako bi to naredili?
  • Prišlo je do tožbe. Nujno morate zbrati vso dokumentacijo, ki pa se nahaja v več fasciklih nekje v arhivu. Lahko izračunate čas, ki ga boste porabili, da boste zbrali vse te dokumente. In stroške, ki so povezani s tem?
  • Kupec želi spremeniti ponudbo. Prvotno ponudbo je naredil vaš sodelavec, ki jo ima shranjeno na svojem računalniku in je trenutno nedosegljiv. Kaj sedaj?

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.