REŠITVE
Se vam je kdaj zgodilo, da ste natisnili dokument, do katerega so nato prišle nepooblaščene osebe?
PRODAJA
Kot Canon partner imamo zagotovljeno vrhunsko podporo, strokovna izobraževanja in usposabljanja.
SERVIS
Zagotovite si kakovostno vzdrževanje vaših Canon tiskalnikov, multifunkcijskih tiskalnikov, skenerjev.
e-NAROČILO
Naročilo servisa naprave, potrošnega materiala ter papirja.

PERSONALIZIRANE REŠITVE »PO MERI«,
ZA VSAKO ORGANIZACIJO!

Smo kot zemljevid podzemne železnice. Ne glede na to kje ste in kam greste vedno imamo rešitev, ki vas od izziva (točke A) pripelje do rešitve (točka B).
PODROČJA, KJER SO NAŠE REŠITVE ŠE POSEBEJ USPEŠNE:

BANČNI SEKTOR / ZAVAROVALNIŠTVO / INDUSTRIJA / JAVNI SEKTOR / ŠOLSTVO / ZDRAVSTVO / TRGOVINA / PRAVNI SEKTOR / INTELEKTUALNE STOR.

Gre za področja, kjer ima varstvo informacij še posebej visok pomen.

ZAKAJ IZBRATI COPIA BIRO?

Korenine našega podjetja segajo v leto 1980, ko je bilo ustanovljeno podjetje Copia d.o.o. . Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru omenjenega podjetja, nato pa smo leta 2012 ustanovili novo podjetje pod imenom Copia biro d.o.o, naslednje leto pa smo se preselili v nove prostore na Koprski ulici v Ljubljani, istega leta pa je podjetje tudi zamenjalo lastnika.

16 SODELAVCEV

Danes je Copia biro d.o.o. s 16 zaposlenimi dolgoletni Canon partner in večkratni prejemnik naziva najuspešnejši Canon partner. Ponašamo se tudi z nazivom Canon GOLD partner. 

30+ LET IZKUŠENJ

Podjetje se hitro in uspešno razvija in kot rezultat uspešnih poslovnih rezultatov na področju integracije rešitev in prodaje biro opreme Canon.

ZANESLJIVOST

Smo največji Canon partner na področju pisarniških rešitev, saj imamo več kot 30 let izkušenj na področju prodaje in servisa fotokopirnih strojev, tiskalnikov, multifunkcijskih naprav, skenerjev in faksov znamke Canon. Pomemben del dejavnosti podjetja predstavljata načrtovanje in integracija rešitev za upravljanje tiskalniških naprav in dokumentov, s katerimi pomagamo našim strankam pri zagotavljanju varnosti poslovnega okolja, zmanjševanju stroškov, …

INOVATIVNOST

Kot Canon partner imamo zagotovljeno vrhunsko podporo, strokovna izobraževanja in usposabljanja. Za celoten prodajni program (razen foto in video opreme) zagotavljamo servis, zaposleni pa imajo certifikate s strani Canon CEE in Canon Europe N.V. Številni pridobljeni certifikati so znak zaupanja in kakovosti, podjetje pa je akreditirano na štirih področjih, in sicer Napredne rešitve za pisarne, Napredne rešitve za skeniranje, Tiskanje velikih formatov, Tiskanje velikih naklad.

PREPRIČAJTE SE TUDI VI

Pokličite nas, pišite nam ali nas obiščite in zagotovo bomo našli optimalno rešitev tudi za vaše podjetje.

KONTAKTIRAJTE NAS

Naslov:
Copia biro d.o.o.
Koprska ulica 106b
1000 Ljubljana

Prodaja: 01/ 242 58 50 ali 01/ 242 58 14

Fotokopirnica: 01/ 242 58 06

Servis: 01/ 242 58 00

SLEDITE NAM

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.