Scroll Top

Groza! Zaposleni porabijo skoraj 1uro/dan za iskanje dokumentov!

Ali veste,

  • Da je več kot polovica vodilnih delavcev neuspešna pri vodenju, zaradi prevelike količine podatkov in iskanju informacij!
  • Da se več kot 30% poslovnih priložnosti izgubi zaradi neodzivnosti, ki so posledica neučinkovitega upravljanja z dokumenti!
Zagotovite varen dostop do informacij (tudi na daljavo), prihranite na času in povečajte profitabilnost podjetja!

Glavni izzivi s katerimi se soočajo podjetja, pri upravljanju z vedno večjim številom dokumentov in informacijami so:

  • Kako zagotoviti njihovo varnost, še posebej pri dostopanju na daljavo
  • Kako zagotoviti, da bodo do informacij dostopale samo pooblaščene osebe
  • Kako zmanjšati čas za iskanje informacij in zagotoviti, da bodo zaposleni učinkovitejši

COPIA BIRO d.o.o. vam omogoča, da se uspešno soočite s temi izzivi, ki vam bodo povečali konkurenčnost in profitabilnost poslovanja.

Izvedba v 3-eh korakih

1.
OCENA STANJA

Ocenimo vaše trenutno stanje pretoka dokumentov in informacij in osvetlimo področja, kjer so možne izboljšave.

2.
ORODJA

Zagotovimo orodja, programsko opremo in usposabljanje zaposlenih za nadzor nad vašo strategijo učinkovitejšega upravljanja z dokumenti in informacijami.

3.
UPRAVLJANJE

Po integraciji rešitve zagotavljamo celovito tehnično podporo tako za strojno kot programsko opremo in preko monitoringa izvajanja procesov predlagamo še dodatne možnosti za izboljšavo učinkovitosti poslovanja in optimizacije stroškov.

Dogovorite se za sestanek kako bolje upravljati z dokumenti in poskrbite za večjo učinkovitost zaposlenih in profitabilnost vašega podjetja!

Naročilo za sestanek

Najkasneje v roku enega delovnega dne vas bomo kontaktirali, da se dogovorimo za datum informativnega sestanka na katerem vam bomo predstavili podrobnosti izvedbe testa.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.